Varukorg  

(Tom)

MonRin - Strong Treatment for damaged hair

MonRin - Strong Treatment for damaged hair

Fuktgivande skönhetselixir för alla hårtyper som sveper in håret i ren lyx.  (6x10 ml)

Mer detaljer


280,00 Kr inkl. moms

Tillgänglighet: Tillgänglig

Det  är en intensiv fuktkur för ostyrigt och skadat hår. Eliminerar frizzighet samtidigt som den ger liv åt ett lockigt hår. Det är en skönhetselixir inspirerat av 4000 år gamla skönhetsritualer praktiserade av bland andra Cleopatra, Egyptens drottning och den ständiga skönhetssymbolen. Hårkuren med Mon Rin conditioner reparerar skadat hår och ger en intensiv glans och mjukhet. Stärker håret inifrån och förhindrar att håret går av.

 

Hårkuren består av två produkter som du applicerar i håret i två steg.

Den första innehåller naturliga oljor och återfuktande mineraler. Det är en utsökt blandning som inte gör håret fett och som snabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensen är silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj.

 

Användning:

Blanda Mon Rin Balsam med en röd ampull tills färgen bli stark rosa. Fördela produkten i fuktigt eller handdukstorkat hår. Doseringen anpassas efter hårets längd samt hårtyp. Håll värmt under duschmässa minst 15 – 25 minuter. Skölj ur. Handdukstorka håret.  

 

Den andra produkten är fukt- och proteinrik  lotion (även för dagligt bruk) som förstärker hårets elasticitet, styrka och glans. Reder ut och skyddar håret mot framtida skador. Passar alla typer av skadade hår

 

Användning:

Häll några droppar från den gula ampullen  i handflatan och fördela produkten i fuktigt eller handdukstorkat hår. Doseringen anpassas efter hårets längd samt hårtyp. Du kan även använda den dagligen i torrt hår för att kontrollera håret och tillföra ögonblicklig glans. Lotion absorberas med detsamma utan att tynga ner håret. Ska ej sköljas ur.

 

Tips:

Använd tillsammans med Återfuktande schampo och variera med Mon Rin Balsam. Gör hela hårkuren en eller två gånger i veckan

No customer comments for the moment.

Only registered users can post a new comment.